нашата история

Може би както всеки започнал бизнес преди 14 години и аз го създадох малко на шега и със страх. Тогава моят първороден син беше на 3 години и все се чудех къде ще си празнува най-важният за него и мен празник, а именно рожденият му ден. Празнувахме в други детски заведения и центрове, но все нещо не ми достигаше да бъде празникът му единствен и неповторим. Така през лятото на 2007 година, реших че ще направя тази крачка и ще открия свои собствен детски център, в който ще празнуват децата, както винаги съм си представяла. И на 15.10.2007 година ДЕТСКИ ПАРТИ КЛУБ “ЕЛМО” отваря врати за първи път. На 20.10.2007 г. посрещнахме и нашият първи рожденник Благо.

От тогава до днес са празнували много деца при нас, но ние все така с ентусиазъм и обич превръщаме всеки рожден ден в единствен и неповторим празник, така както рожденият ден на Благо. За някой това са малко години, но за нас това са години изпълнени с много усмивки, сълзи, радост, тъга и много много труд! 

 

Скъпи клиенти и приятели, 

Благодарим Ви, че ни подкрепяте и ни давате сили да вървим напред и да не се отказваме!

Благодарим Ви, за всички похвали и бележки, които споделихте с нас. Те само ни карат да продължаваме да се развиваме и да бъдем това, което сме днес. А ние Ви обещаваме, че ще продължаваме да бъдем все така креативни и различни.

С обич: Надя

Защо да празнувате при нас?

Защото, ние ще изпълним всяко Ваше желание, ще подкрепим Вашите нестандартни идеи и ще Ви предоставим богат избор от изненади, които ще зарадват не само детето Ви, но Вас и Вашите гости!
Защото, нашият дългогодишен опит ни позволява да ви предложим най-добрите решения за организация на Вашето празненство, да ви дадем препоръка или съвет!
Защото за нас всяко дете е специално и заслужава неповторим празник!
Позволете ни да бъдем част от това вълшебно преживяване, изпълнено с усмивки, радост и искрящи детски очи!

 През 2017 година, детски парти клуб “ЕЛМО” празнува своят първи юбилей!  Както всеки рожден ден ние си направихме малко тържество, на което присъстваха всички служители на клуба през годините. Рожден ден без торта не може, а тя бе сътворена от Бутикови торти “Росита” / нашият верен доставчик от ден първи –  15.10.2007 г./

НАДЯ

собственик и управител

АЛЕКС

Аниматор

АСЯ

аниматор

ВРЪЗКА С НАС
0884 359 806

ГР. СОФИЯ, УЛ. ПИРОТСКА 139